Flyttfirma Lidingö – professionell hjälp hela vägen 

Är det verkligen värt att anlita en flyttfirma på Lidingö i samband med att man sa flytta? Svaret är ja. Att flytta innebär en stor uppoffring där du dels måste se till att allt som rör det mer administrativa – flyttanmälan, adressändring, försäkringar och abonnemang – är ordnat och där det dels också kommer att kräva en fysisk insats i form av packande, bärande och transport. 

Lösningen är att anlita en flyttfirma på Lidingö. Det finns några starka argument till varför vi ger den rekommendationen. Några av dessa ser ut som följer: 

  • Du har inte tid. Att flytta handlar om ett heltidsjobb som pågår i någon vecka innan flytten ska ske. Att exempelvis bara ordna med flyttkartonger kan vara en rejäl utmaning och att sedan packa alla dessa. Ja, det kommer att ta lång tid. Väljer du en flyttfirma på Lidingö kan du ta hjälp med allt detta. 
  • Du får en säker flytt. Många privatpersoner summerar en flytt med att en massa saker gått sönder. En kartong tappas, ett bord stöter i en vägg, en soffa blir smutsig i flyttbilen. Väljer du en flyttfirma på Lidingö så garanteras du en trygg, säker och effektiv flytt av ditt bohag. 
  • Du har råd! En vanlig missuppfattning gällande en flyttfirma är att det kostar en massa pengar. Klart står att du kommer att få betala för professionell hjälp, men lika klart står också att kostnaden är relativt låg. I Stockholm råder en hög konkurrens mellan flyttföretag. Det har gjort att priserna sjunkit. Dels så kan du också sedan en tid tillbaka använda dig av ditt rut avdrag och genom detta dra av halva arbetskostnaden. Detta gör en enorm skillnad. 
  • Du kan välja extratjänster. En annan fördel med att anlita en flyttfirma på Lidingö är att du även kan addera exempelvis flyttstädning och magasinering som extratjänster till din flytt. Magasinering är en perfekt lösning om du har lite för många saker i förhållande till utrymmet i den nya bostaden.