Om oss

Har du svårt att få vardagspusslet att gå ihop? Skulle du vilja komma igång med träningen, men känner att det inte riktigt finns tid att avsätta för detta? Har du ständigt en stress och oro i kroppen som gör att du känner att du måste prestera i varje led av livet? Du är inte ensam. Svensken idag har problem och det handlar ofta om det vi ovan gick igenom.

Till stor del så har vi hamnat i onda cirklar. Vi rör oss mindre och från ångest över detta. Vi stressar mer och vi tar oss aldrig tid för att återhämta oss. Vi har mobilen i ett järngrepp och den är det första vi tittar på när vi vaknar – och det sista vi ser innan vi sluter ögonen. Vi äter sämre och för många så är en hemlagad måltid från grunden en ren utopi. Vi blir fetare och vi ser idag att stress är en folksjukdom. Som sagt: vi har skapat en större rondell av onda ting och vi har inte mod att börja blinka oss ur denna.

Detta mod ska vi ingjuta i våra läsare. Vi ska ge tips, fakta, råd och olika guider till hur man ska kunna må bättre. Hur kan träningen göras mer lustfylld och till en del av vardagen? Hur kan man reducera stressen? Kan man laga snabb, enkel och nyttig mat från grunden? Är det möjligt att införa tydliga regler för skärmtid? Vi ska ge tips och råd om allt detta.

Utöver det så ska vi även fokusera på skönhet. Alla vill se så bra ut som möjligt – men alla har olika förutsättningar. Här ska vi samla tips om allt från make-up till vilka ingrepp och behandlingar som finns på marknaden. Gällande det senare så kommer vi att lyfta såväl det positiva som det negativa. Att det finns risker inblandade är något som vi kommer att lyfta fram då det krävs. Vi backar inte för något. Välkommen!