Spara tid och pengar hos tandläkare i Solna

Vem går du hos? Dr Alban, eller? Kanske dags att byta tandläkare. Du som letar ny tandläkare i Solna gör klokt i att kolla prislistan innan du bokar tid. Ingen skugga över Dr. Alban, dock.

Han är säkert en kompetent tandläkare. Men han har en hel del annat för sig också, och om du är en av hans patienter kan det ha varit ett tag sedan ni hördes av. Det ryktas att han slutade skicka ut kallelser ungefär då han slog igenom med Hello Africa. Har du inte hört av din tandläkare sedan 90-talet är det dags att se dig om efter en ny. Bor du i norrort är det helt klart en tandläkare i Solna du ska leta efter.

I citynära Solna finns både dyra och billiga tandläkare

Solna kan anses vara en av Stockholms intressantare förorter. Beroende på var i Solna du letar efter en tandläkarmottagning kan priserna variera kraftigt. I de delar av kommunen som gränsar till Stockholms innerstad ligger ett flertal mottagningar vars prislistor helt klart ligger i nivå med huvudstadens citytandläkare i Vasastan och på Kungsholmen. Leta dig några kvarter bort så kommer du hitta betydligt mer prisvärda alternativ, utan att för den sakens skull behöva tumma på kvaliteten. Som med så många andra tjänster i Stockholm är det inte alls självklart att du får vad du betalar för. I många fall betalar du för rena luftslott av stilren inredning i väntrummet och kända kunder i patientregistret. Men den smarta konsumenten lägger snarare vikt vid resultatet, eller hur?

Lägg livspusslet hos tandläkaren hemma i Solna

För dig som faktiskt bor i Solna finns det verkligen ingen anledning att leta dig in till city för att gå till tandläkaren. Troligen lever du och din familj med samma tighta schema som resten av Stockholmsområdet, och varje kvart du kan spara in på restiden till alla dina ärenden är värdefull. Det kan vara en god idé att se till att få flera familjemedlemmars besök hos tandläkaren gjorda på samma gång. Väljer du en mottagning som både tar emot barn och vuxna är det helt genialiskt bra att boka in en tid till dig själv när du ändå är där med barnen. Håll utkik efter en mottagning som håller öppet efter ordinarie arbetstider eller på lördagar så kan du få det gjort utan att din ännu mer stressade chef behöver bli sur också.