Parterapi i Stockholm gör skillnad

Om vardagen känns tung och meningslös och man tycker att det bara är en massa gnäll och bråk så betyder det kanske att man bara behöver ägna lite tid åt varandra genom parterapi i Stockholm.

Vardagens slentrian med inköpslistor och tvättider kan slita ganska hårt på ett förhållande. Man börjar bli irriterad och tycker kanske att allt är den andres fel. Så försöker man prata om det men det blir bara en massa anklagelser och saken blir värre istället för bättre. Att inte ha lugn och harmoni hemma gör att man blir ännu tröttare än man redan var och man blir besviken på tillvaron. Kanske börjar man jobba mer för att slippa ifrån det men då glider man längre och längre bort.

Parterapi kan ge hjälp att finna nya vägar

När man påbörjar sin parterapi i Stockholm handlar det inte bara om relationen utan man får också chans att berätta om sig själv. Det är välgörande med någon som verkligen lyssnar och försöker förstå utan att döma. Man hör kanske sig själv säga saker som är ledtrådar till en fungerande relation och man får ordning på alla tankar som surrar. En terapeut lyssnar och ger utrymme för att man talar, klagar, är ledsen, besviken och full av önskningar om hur det skulle kunna vara. Så möts man alla tre med terapeuten som kan leda samtalet i rätt riktning.
Kanske är det inte så svårt att komma tillrätta med förhållandet. Eller så är det bästa att skiljas som vänner.