Vad innebär en LPG-behandling?

Att rensa ut kroppen på olika toxiner och slaggprodukter har idag blivit en stor trend. Med hjälp av en behandling som kallas för LPG kan du öka din blodcirkulation och lymfcirkulation.

LPG är en djup bindvävsmassage som sätter igång blodcirkulationen i kroppen. Även lymfcirkulationen sätter igång, vilket gör att kroppen kan rensa ut slaggprodukter och överflödig vätska i kroppen. Inte minst för den som lider av svullna fötter och ben på grund av vätska som ansamlas, kan den här typen av behandling därför vara väldigt fördelaktig. LPG-behandlingar har idag blivit mycket efterfrågat och populärt. Detta inte bara bland kändisar, även om det ofta är där vi ser reklam om det. Om du har bokat en behandling är det viktigt att du dricker rikligt med vätska inför tillfället, minst två liter varje dag. Det beror på att lymfsystemet blir påverkat och att vätska som kroppen inte längre behöver dras ut ur kroppen.

Hur känns det efter en LPG-massage?

Det är vanligt vid massage att bli lite trött och dåsig efteråt, och många känner sig också lite trötta efter en behandling med LPG. Därför erbjuds du ofta något att dricka och att ligga kvar och vila en stund efter avslutad behandling. En del som gör den här behandlingen kan efter en stund känna det som om kroppen har fått en energiboost. De känner sig pigga och energiska efter en behandling med LPG. Kroppen har blivit rensad på toxiner och slaggprodukter, och de har fått en stund av välgörande egenvård.